notes.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dobrá rada nad zlato

Nechce sa mi veriť, že mal p. Mikuláš Dzurinda vždy takých úprimných poradcov.
 

         Pán profesor Miroslav Kusý, CSc, politológ a bývalý poradca bývalého predsedu vlády p. Mikuláša Dzurindu analyzoval politickú situáciu a cez médiá nám oznámil to, čo už dávno vieme, teda, že Miki je už opotrebovaný a uťahaný a načim by bolo zvoliť do čela Slovenskej kresťanskej a demokratickej únie (SDKÚ) novú a sviežejšiu slovenskú, kresťanskú a demokratickú osobnosť. Ktovie komu bola táto rada určená a ako to bude s honorárom?

            Predstaviteľ SDKÚ p. Stanislav Janiš medializovanú radu nekomentoval ale žiadal, aby sa  nikým nevolený, politickému zápasu a paľbe verejnej mienky nevystavený politológ neplietol do politiky. Pokiaľ páni Kusý, Mesežnikov a spol., síce výhradne objektívno-analyticky ale predsa len kritizujú predstaviteľov Hnutia za demokratické Slovensko (HZDS), Slovenskej národnej strany (SNS) alebo strany Smer-Sociálna demokracia, teda predovšetkým pp. Vladimíra Mečiara, Jána Slotu a Roberta Fica, kresťanským demokratom z SDKÚ ale aj Kresťansko demokratického hnutia (KDH) to až tak nevadí.

            Miki si mal, okrem iného, včas uvedomiť, že sa ľahko stáva smiešnym. Objavenou opozičnou témou obmedzovania práv cyklistov na vstup do lesa a cenganím pred prezidentským palácom vážne pochybil. Kolízia nadupaného cyklistu a pešiaka na lesnom chodníku nie je nič príjemné a peší turisti ten zákaz privítali. Tiež neviem nakoľko nezamestnaných z okresu Rimavská Sobota trápi legalita lesných bike trekov. Aj s tou Ficovou vinicou je Miki už otravný.

            Lenže Miki sa osobne nasadil aj vtedy, keď obhajoval udelenie štátneho vyznamenania prof. Miroslavovi Kusému jeho osobnými kvalitami, medzi ktoré podľa svedectva p. M. M. Šimečku (bývalého šéfredaktora SME) má patriť aj srdnatosť ako povahová vlastnosť. Srdnatý disident však vôbec nemal prijímať vyznamenanie z rúk cirkusového šaša Rudolfa Šustra, toho času vo funkcii  prezidenta SR. Lenže v 7O-ke sa to už akosi nehodí srdnato odmietať štátne vyznamenania a strácať klientov. 

http://schuster.prezident.sk/?375

P. Profesro Kusý už nie je marxista, používa však tituly získané za, ako sám hovorí, písanie o marxizme:

http://www.sme.sk/c/3671101/Miroslav-Kusy-Marxizmus-ma-svoje-pravo-na-existenciu.html

 http://karika.blog.pravda.sk/detail.html?a=df8783714555ca8aa9bfa993c9ba5a89

 


Politika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014